Tennisclub Eerbeek

Algemene informatie TC Eerbeek

Tennisclub Eerbeek (TCE), opgericht op 3 oktober 1969, is een vereniging die aangesloten is bij de landelijke tennisbond KNLTB

TCE heeft als thuisbasis het tennispark “De Veldkant”, prachtig gelegen aan de rand van het Veluwse Imbos, op ca. 1 km buiten het dorp Eerbeek aan de Harderwijkerweg 7a. Het park bestaat uit 9 kunstgrasbanen, een oefenkooi, een riant clubhuis en een ruime parkeergelegenheid. Het park is eigendom van de vereniging.TCE heeft een groundsman in dienst die belast is met het onderhoud van het park en, in overleg met de Technische Commissie, het toezicht.

Het tennissen is bij ons niet seizoengebonden, want ook in de wintermaanden kan er op het kunstgras vrijwel altijd gespeeld worden. Het is overigens goed toeven op ons gezellige tennispark. Na afloop van een partijtje tennis kan er in de gezellige bar onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig worden na- en bijgepraat.

Het clubhuis wordt beheerd door de clubhuiscommissie, bijgestaan door een bardienst. Het gebouw heeft naast de bar een goed geoutilleerde keuken en een tweetal kleedkamers met goede sanitaire voorzieningen.

Het ledental schommelt de laatste jaren rond de 500, waarvan een vierde deel bestaat uit jeugdleden. TCE heeft een bestuur, bestaande uit 3 dagelijks bestuurders, in de functie van voorzitter, penningmeester en secretaris, aangevuld met voorzitters van de commissies die binnen de club actief zijn, te weten de technische commissie, de jeugdcommissie, de clubhuiscommissie, accommodatiecommissie, de PR-commissie en de Redactiecommissie van de nieuwsbrief, website, facebook, twitter en instagram.

Een aantal leden van TC Eerbeek zijn tevens Verenigingscompetitieleiders (VCL). De VCL is de persoon binnen de vereniging die de competitiedeelname en -organisatie leidt.
Voor de tennislessen werkt TC Eerbeek samen met Tennisbegeleiding Roald de Gans.

Als u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden.

 

Sponsors

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter Volg ons op Instagram

Clubgebouw

TC Eerbeek
Harderwijkerweg 7-A
6961 GG Eerbeek
Tel: 0313 651052

Secretariaat

p/a Rentmeesterhof 1
6961 DB Eerbeek
U bevindt zich hier: Home Clubinformatie Algemeen