Tennisclub Eerbeek

Bardienst

Een (semi)senior lid (18 jaar en ouder) van TC Eerbeek draait een aantal keer per jaar mee achter de bar van onze kantine . Deze bardiensten kunnen ingepland worden via de knltb club website of app. U heeft hier van TC Eerbeek een aparte login en wachtwoord voor ontvangen. Het wachtwoord kunt u zelf wijzigen. Het grote voordeel is dat elk lid zijn/haar eigen diensten ver vooruit kan indelen op een moment dat het hem/haar schikt. Daarvoor heb je inloggegevens nodig bestaande uit een gebruikersnaam (je KNLTB nummer) en wachtwoord (de eerste keer kun je dit aanvragen bij de bardienstplanner, Annemarie van der Heijden. Daarna kun je het wachtwoord zelf wijzigen. Heb je je wachtwoord vergeten vul dan je knltb nummer in en klik op ‘wachtwoord vergeten’. Er wordt je dan een nieuw wachtwoord gemaild). 

Elk lid kan zijn/haar eigen diensten indelen op een moment dat het hem/haar schikt. Tot 14 dagen voor de datum van dienst kun je deze zelf nog wijzigen.

Er zijn 2 methoden om de bardienst in te plannen:

  1. via de KNLTB ClubApp, Club seleteren (onderaan) en "Diensten" (bovenaan) kiezen. U kunt ook zien wie er bardienst heeft. Via Home (onderaan scherm) ziet u een kort overzicht van aantal ingeplande diensten, het te behalen aantal punten en het behaalde aantal punten.
  2. via een webbrowser mijn.knltb.club en dan inloggen. U kunt hier ook zien hoeveel punten u heeft en hoeveel te gaan. Zie onderaan dit document bij de bijlagen wat de procedure is. Deze bijlage kunt u downloaden.

Een bardienstjaar beslaat de periode 1/1 t/m 31/12. Het systeem gaat uit van punten per dienst i.p.v. een aantal diensten. Het minimum aantal punten is 12 punten op jaarbasis. Dit houdt in dat er 4 ochtend- (à 3 punten) of 3 avond-/toernooi- en/of competitiediensten (meer dan 3 uur à 4 punten) gedraaid moeten worden.


Het reglement staat op de site: www.tceerbeek.nl als ook hieronder vermeld.

Wanneer het inloggen niet lukt, via de app of via de browser, stuur dan even een email naar webmaster@tceerbeek.nl. De webmaster neemt dan contact met u op.
Er zijn wel wat spelregels. Lees eerst de documentatie zorgvuldig en geef aan wat er precies verkeerd gaat, eventueel met schermafbeeldingen, link die gebruikt is etc. Als u een vraag stelt dan is het handig dat u bereikbaar bent en reageert op het antwoord. Heeft u bijvoorbeeld 3 weken geen tijd om het antwoord van de webmaster te lezen en het inloggen opnieuw te proberen, stel de vraag dan pas over 3 weken.

Mocht je niet op tijd je bardienst hebben ingevuld, dan zorgt de bardienstbeheerder (Annemarie van der Heijden, bardienst@tceerbeek.nl) er voor dat hij de lege plekken in het systeem opvult met namen van diegenen die de minste bardienstpunten hebben (gepland) tot dat moment. Indien je op het ingeplande tijdstip niet kunt, dien je zelf voor vervanging te zorgen. Je kunt ook ruilen met iemand die al ingepland staat. A
ls diensten niet tijdig zijn ingevuld kan de bardienstplanner leden inplannen die zelf nog geen diensten hebben ingepland.

Normale openingstijden van de kantine zijn: Maandag t/m donderdag 09:30-11:30 uur & 19:30-23:00 uur. Vrijdag alleen in de ochtend open. 

In de kantine kan alleen gepind worden.

KNLTB ClubApp

Naast het plannen van de bardienst kan er nog meer met de app:
  • Baan reserveren
  • Inzicht in de ledenlijst.
  • Beheer je persoonlijke profiel.
  • Voeg andere leden als 'maatje' toe.

Zie de bijlage voor meer info

Sponsors

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter Volg ons op Instagram

Clubgebouw

TC Eerbeek
Harderwijkerweg 7-A
6961 GG Eerbeek
Tel: 0313 651052

Secretariaat

p/a Rentmeesterhof 1
6961 DB Eerbeek
U bevindt zich hier: Home Clubinformatie Bardienst (en KNLTB ClubApp)