Tennisclub Eerbeek

Bardienst

Een (semi)senior lid (18 jaar en ouder) van TC Eerbeek draait een aantal keer per jaar mee achter de bar van onze kantine, tenzij hij/zij dit heeft afgekocht voor € 50,- per jaar. Deze bardiensten kunnen ingepland worden via de website. U heeft hier van TC Eerbeek een aparte login en wachtwoord voor ontvangen. Het wachtwoord kunt u zelf wijzigen. Het grote voordeel is dat elk lid zijn/haar eigen diensten ver vooruit kan indelen op een moment dat het hem/haar schikt. Daarvoor heb je inloggegevens nodig bestaande uit een gebruikersnaam (je KNLTB nummer) en wachtwoord (de eerste keer kun je dit aanvragen bij de bardienstplanner, Alette Willems. Daarna kun je het wachtwoord zelf wijzigen. Heb je je wachtwoord vergeten vul dan je knltbnummer in en klik op ‘wachtwoord vergeten’. Er wordt je dan een nieuw wachtwoord gemaild). Elk lid kan zijn/haar eigen diensten indelen op een moment dat het hem/haar schikt. Tot 14 dagen voor de datum van dienst kun je deze zelf nog wijzigen.

Er zijn 2 manieren om de bardienst in te plannen:

  1. via de KNLTB ClubApp 1.8 geïnstalleerd, iets naar beneden swipen en dan "Dienstenplanner" kiezen (voordeel: u kunt ook zien wie er bardienst heeft)
  2. via een webbrowser mijn.knltb.club en dan inloggen (voordeel: u kunt zien hoeveel punten u heeft en hoeveel te gaan)

Een bardienstjaar beslaat de periode 1/1 t/m 31/12. Het systeem gaat uit van punten per dienst i.p.v. een aantal diensten. Het minimum aantal punten is 12 punten op jaarbasis. Dit houdt in dat er 4 ochtend- (à 3 punten) of 3 avond-/toernooi- en/of competitiediensten (meer dan 3 uur à 4 punten) gedraaid moeten worden.


Het reglement staat op de site: www.tceerbeek.nl als ook hieronder vermeld.

Heb je hulp nodig bij het bardienstplanningssysteem dan kun je dit aangeven via mail bij de Clubhuiscommissie, clubhuis@tceerbeek.nl
Mocht je niet op tijd je bardienst hebben ingevuld, dan zorgt de bardienstbeheerder (Alette Willems, bardienst@tceerbeek.nl) er voor dat hij de lege plekken in het systeem opvult met namen van diegenen die de minste bardienstpunten hebben (gepland) tot dat moment. Indien je op het ingeplande tijdstip niet kunt, dien je zelf voor vervanging te zorgen. Je kunt ook ruilen met iemand die al ingepland staat. A
ls diensten niet tijdig zijn ingevuld kan de bardienstplanner leden inplannen die zelf nog geen diensten hebben ingepland.

Normale openingstijden van de kantine zijn: Maandag t/m donderdag 09:30-11:30 uur & 19:30-23:00 uur. Vrijdag alleen in de ochtend open. 

In de kantine kan alleen gepind worden.

Sponsors

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter Volg ons op Instagram

Clubgebouw

TC Eerbeek
Harderwijkerweg 7-A
6961 GG Eerbeek
Tel: 0313 651052

Secretariaat

p/a Honingraat 15
6961 PH Eerbeek
U bevindt zich hier: Home Clubinformatie Bardienst Bardienst