Tennisclub Eerbeek

Tennisles

Bij TC Eerbeek bestaat de mogelijkheid om individueel of in groepsverband les te nemen. Tennisles is een goede manier het om het spelen van tennis onder de knie te krijgen. Niet alleen voor nieuwe leden is dit een aanrader, maar ook zeker voor al meer ervaren spelers die hun techniek, tactiek of conditie willen verbeteren. De lessen worden verzorgd door een samenwerking tussen TC Eerbeek en Professionele tennisbegeleiding Roald de Gans. Professionele Tennisbegeleiding Roald de Gans is verantwoordelijk voor de lessen, volledige les-administratie, les-indeling en incasso van lesgelden.

Verschillende Lesmogelijkheden
Je kunt privé of duo les nemen of in groepsverband lessen, afhankelijk van wat je zelf prettig vindt. De jeugd krijgt les in groepen van maximaal 4 kinderen per baan, verdeeld over maximaal 3 banen. Voor volwassenen geldt maximaal 4 personen per baan over maximaal 2 banen. In de winterperiode bestaat voor de jeugd ook de mogelijkheid selectietraining te volgen. Er wordt voor volwassenen lesgegeven in de vorm van voorjaarslessen, najaarslessen of winterlessen. De jeugd kan les krijgen in 2 blokken, van 1 september tot 1 april en van 1 april tot 1 juli.

Bij voldoende belangstelling is er ook de mogelijkheid om met een compleet competitie team te lessen. Dit is een goede voorbereiding voordat de competitie van start gaat.

Nieuwe leden kunnen gebruik maken van 1 gratis proefles. Hierna kunnen zij beslissen of ze door willen gaan met lessen.

In de schoolvakanties van regio midden en met alle nationale feestdagen wordt er geen training gegeven m.u.v. eventuele inhaallessen.


Voor meer informatie over de tennislessen zie de algemene voorwaarden (zie formulieren tennisles) of email/bel Roald de Gans, tennisles@tceerbeek.nl of 06-10967986

Aanmeldformulieren 
De formulieren om je in te schrijven voor de tennislessen, zijn bij Roald te verkrijgen. Tot snel op de baan!

 

Sponsors

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter Volg ons op Instagram

Clubgebouw

TC Eerbeek
Harderwijkerweg 7-A
6961 GG Eerbeek
Tel: 0313 651052

Secretariaat

p/a Rentmeesterhof 1
6961 DB Eerbeek
U bevindt zich hier: Home Clubinformatie Tennisles