Tennisclub Eerbeek

Weltevreden Open 2019

TC Eerbeek organiseert van 28 juli t/m 4 augustus 2019 het Weltevreden Open 2019 toernooi. Heb jij je nog niet ingeschreven, doe dit dan snel. De inschrijving sluit op zondag 14 juli. 

Wij nodigen jullie van harte uit om mee te doen aan dit gezellige en sportieve toernooi. Inschrijven kan via www.mijnknltb.toernooi.nl

 

Heren Dubbel avond 2017

Opgeven vóór 23 augustus doe je door je aanmelding te mailen naar ONS ALLEBEI aan de volgende emailadressen:

Peter Hagenaars   peter.hagenaars@iselinge.nl
Brend Jansen brendjansen@gmail.com 
Sponsoravond 2019

De PR & sponsorcommissie houdt jaarlijks een sponsoravond voor haar sponsoren, doel van deze avond is elkaar ontmoeten en de sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan de vereniging. Elke sponsor had teams aangemeld die op deze avond tennisten en sportief streden om de wisselbekers. In totaal waren er 36 teams en 86 spelers. Ook sponsoren die niet in de gelegenheid waren om te komen tennissen waren aanwezig als toeschouwers.

Paul Beumer, lid van de PR & Sponsorcommissie opende de avond met een welkomstwoord. Daarna werden de wedstrijden fanatiek gespeeld en er waren mooie tennis partijen te zien. De inwendige mens werd niet vergeten, alle aanwezigen hebben genoten van een buffet, verzorgd door restaurant De Heideroos uit Eerbeek.

Aan het eind van de avond werden 2 finales gespeeld. Winnaar van de verliezerspoule is geworden Autobedrijf Wim Mulder ( 2e plaats voor Adriaan Blom Bloemenspecialist), winnaar van de winnaarspoule is geworden Gert-Jan Scholten Makelaardij ( 2e plaats voor Unico Finance).
De winnaars ontvingen een prachtige houten wisselbeker die gemaakt zijn door Hans Ruegebrink.

Bekijk de foto's via de volgende link (na inloggen)

Download de KNLTB ClubApp (opnieuw)

De KNLTB ClubApp is vernieuwd. De meeste apps worden automatisch ge-update, maar de KNLTB heeft ervoor gekozen dat je de ClubApp opnieuw moeten downloaden. Inhoudelijk verandert er niks binnen de ClubApp, het is alleen nodig dat jij als lid de oude ClubApp verwijdert van je telefoon en de KNLTB ClubApp opnieuw download. Dat wordt dan versie 1.8. Daarna volgt versie 1.9.

Je kunt één van de twee onderstaande links gebruiken om de KNLTB ClubApp te downloaden:
App store iOS link: https://itunes.apple.com/us/app/clubapp-1-8/id1450502339?l=nl&ls=1&mt=8
Play store Android link: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa.knltb.app.
Na het downloaden moet je opnieuw inloggen met je account en wachtwoord.
Wij raden je zeker aan om dit te doen. De ClubApp is namelijk een perfect middel om op de hoogte te blijven van het laatste clubnieuws, toernooi-informatie, competitie uitslagen/standen, de bardienst, en de ledenlijst. Heb je de KNLTB ClubApp nog niet eerder gehad? Dan is het een mooi moment om dit te doen.

Weltevreden Open 2017


Van 30 juli t/m 6 augustus was het Weltevreden Open 2017, bekijk de
uitslagen zie link!

Zie ook het verslag in de Regiobode
Klaas Vos Toernooi 2017

Op vrijdag 14 juli vond het Klaas Vos toernooi plaats bij de tennisclub in Eerbeek. Het werd dit jaar voor de 13e  keer gehouden.

Dit jaar kon de organisatie wederom rekenen op 72 deelnemers uit o.a. Eerbeek, Dieren, Apeldoorn, Nunspeet, den Haag en nog veel meer plaatsen uit Nederland. De commissie werd verrast door de deelname van nieuwe jonge 50+ deelnemers.

De wedstrijden werden op tijd gespeeld in diverse poules. Twee dames dubbel poules, drie mix dubbel poules en 4 heren dubbel poules.

Tussen de wedstrijden door konden de deelnemers genieten van een heerlijke lunch die door de enthousiaste clubhuiscommissie werd verzorgd. Ondanks de diverse regenbuien werd er gespeeld.  In de loop van de middag werd het programma iets aangepast door de vele regen. Al met al was het toch een heel gezellige dag.

De groundsman Jan van Boven werd hartelijk bedankt voor het uitmuntend prepareren van de banen zoals ieder jaar.

De medewerkers van de keuken/barcommissie werden hartelijk bedankt voor hun inzet en tiptop verzorgen van de lunch.

Tijdens de prijsuitreiking werden de poulewinnaars bekend gemaakt en zij werden beloond met een flesje wijn. De prijswinnaars zijn geworden:

Dames Dubbel   Gosien Schülski en Sinie v/d/ Graaf (TV Dieren)
Heren Dubbel  Paul Beumer en Ben Mijnen (TCE)
Gemengd Dubbel  Marina Alewijnse en Arie Zuidersma (Zutphen)
Runner Up award Dick de Man en Hennie Stoffelen (Wiltsangh)


De foto's zijn te zien via de volgende link

Lees ook het artikel in de RegiobodeSponsors

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter Volg ons op Instagram

Clubgebouw

TC Eerbeek
Harderwijkerweg 7-A
6961 GG Eerbeek
Tel: 0313 651052

Secretariaat

p/a Vondellaan 53
6961 XD Eerbeek
U bevindt zich hier: Home Nieuws