Tennisclub Eerbeek

Tutorial & Gert-Jan Scholten Makelaardij 17+ Dubbel Open

De huidige versoepelingen van de Covid-19 regelgeving door de overheid geven ons de ruimte om ons toernooi weer te gaan organiseren.
Wij hebben er erg veel zin in en kijken nu al uit naar een gezellige week bij ons op het tennispark. Jullie hopelijk ook.
Inschrijven kan vanaf nu via www.toernooi.nl.
Wij wensen iedereen een fijne zomer(vakantie) toe en zien jullie graag in oktober.Geannuleerde Toernooien

Weltevreden Open 2021 geannuleerd

Wij vinden het jammer dat we ook in 2021 t.g.v. de Corona beperkingen helaas nog geen Weltevreden Open kunnen organiseren. We hopen daarentegen dat we jullie volgend jaar weer kunnen verwelkomen op de TCE tennisbanen.

Blijf gezond en tot volgend jaar!

Met sportieve groet,


De Weltevreden Open toernooi commissie, 
Adi, Ditteke, Helma, Henk, Marco en Peter

Klaas Vos toernooi 2021 geannuleerd

Er is nog overwogen of wij het toernooi op een later tijdstip zouden willen organiseren, maar dan ben je ook weer afhankelijk van alle andere activiteiten binnen onze club die dan misschien in die periode plaatsvinden.

Het is de bedoeling dat, wanneer de Coronaregels zo verruimd worden dat er ook weer open toernooien georganiseerd kunnen worden, er een nieuwe toernooidatum in 2022 wordt bepaald.

Fijne Feestdagen!

Het clubhuis is prachtig versierd voor de kerst. Gezien vindt dit zo attent en gezellig in deze coronatijd dat ze gevraagd heeft om hier wat foto's van te maken voor de website en facebook. Dank clubhuiscommissie voor deze gezelligheid op ons tennispark!
Nationale Sportweek - Aanbieding!

Van 18 t/m 27 september wordt de Nationale Sportweek door de NOC*NSF georganiseerd. Het doel is om zo veel mogelijk mensen te inspireren een leven lang te genieten van plezier van sport. Sport geeft je energie. Geeft zelfvertrouwen en haalt ’t beste in je naar boven. De Stichting Sportkompas promoot dit idee binnen onze gemeente. Ook wij als tennisclub willen helpen zoveel mogelijk mensen te stimuleren te gaan sporten, met een mooie aanbieding: voor een lidmaatschap van 3 maanden betaalt u slechts € 25,-- bij een aanmelding tijdens de Nationale Sportweek!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erna Souissa van de ledenadministratie: ledenadmin@tceerbeek.nl

Wintercompetitie Dorpen 50+ 2020/2021 van start

Op 28 september gaat de Wintercompetitie Dorpen 2020/2021 weer van start, we hopen dat corona nu geen roet in het eten gooit. Er hebben zich 6 damesteams en 13 herenteams opgegeven. De wedstrijden worden overdag gespeeld, zowel in de ochtend als in de middag. Er worden per wedstrijd steeds damesdubbels en herendubbels gespeeld volgens het principe van de KNLTB competitie (4 dames- of 4 herendubbels met wisselende partner) Het afsluitende toernooi is op 29 maart 2021.

Het seizoen 2019/2020 is, vertraagd in maart door Corona, alsnog afgesloten op 14 september. De winnende teams zijn het damesteam van Brummen 2 en het herenteam Eerbeek 3 via een spannende wedstrijd tegen Dieren 3.
(een uitgebreid verslag is te lezen in de volgende nieuwsbrief)

Teams TC Eerbeek KNLTB Competitie 2020

De teams van TC Eerbeek die meedoen aan de  KNLTB Competitie 2020 zijn ingedeeld.
Een overzicht van alle teams met de aanvoerders, competitiesoort en klassen kunt u vinden in de bijlage.

Sponsors

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter Volg ons op Instagram

Clubgebouw

TC Eerbeek
Harderwijkerweg 7-A
6961 GG Eerbeek
Tel: 0313 651052

Secretariaat

p/a Honingraat 15
6961 PH Eerbeek
U bevindt zich hier: Home Nieuws Laatste nieuws