Tennisclub Eerbeek

Nieuwe Bardienstplanner per 1 februari 2018

Zoals in de Algemene Ledenvergadering in november is aangekondigd gaan we over op een ander systeem voor de bardienstenplanning. In het nieuwe automatiserings (ledenadministratie)systeem van de knltb, knltb.club, is ook een bardienstplanner opgenomen. De diensten vanaf 1 februari tot 1 juli 2018 (einde van deze bardienstplanningsperiode) zijn in het nieuwe systeem te vinden, de KNLTB Dienstenplanner. De diensten die al ingevuld waren zijn overgezet naar het nieuwe systeem. Heb je nog niet voldoende punten behaald dan kun je in het nieuwe systeem een dienst kiezen die jou uitkomt. Inloggen kan via mijn.knltb.club

Tevens is er een nieuwe KNLTB club app. Je kunt deze installeren via de App Store en Google Play (download). Met deze app is het moegelijk een medespeler te vinden, een baan af te hangen, en wat clubnieuws te vinden (mits het door de vereniging er opgezet is), en de agenda (staat ook op de website).

Helaas is de functionaliteit van beide producten ( KNLTB Dienstenplanne en clubapp) mager en hebben ze momenteel geen relatie. In de toekomst gaat dat eventueel veranderen en worden de volgende functies toegevoegd:

  • Leden bevestiging vragen voor de toegewezen dienst;
  • Leden die zelf hun diensten inplannen via de KNLTB ClubApp;
  • Duidelijke overzichten en tellingen m.b.t. gemaakte diensten en uren (voor de planner)
  • Overzicht of aan je verplichting al is voldaan en hoeveel diensten nog te draaien (leden)

Sponsors

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter Volg ons op Instagram

Clubgebouw

TC Eerbeek
Harderwijkerweg 7-A
6961 GG Eerbeek
Tel: 0313 651052

Secretariaat

p/a Honingraat 15
6961 PH Eerbeek
U bevindt zich hier: Home Nieuws Laatste nieuws Nieuwe Bardienstplanner per 1 februari 2018