Tennisclub Eerbeek

‘t Klaas Vos 50+ Toernooi 2018

Voor de 14e keer in successie organiseert TC Eerbeek in het kader van het Senior Plus Event het Klaas Vos 50+ Toernooi op het prachtige tennispark de “Veldkant”in Eerbeek. Het vindt plaats op vrijdag 6 juli 2018.

Dit gezellige open toernooi mag zich elk jaar weer in een grote belangstelling verheugen, mede dankzij het louter recreatieve karakter. Omdat er echter een beperkt aantal deelnemers (72) kan worden toegelaten is het voor geïnteresseerden raadzaam snel te reageren en zich aan te melden zodra de inschrijving is geopend. Binnenkort volgt hierover via onze website en nieuwsbrief nadere informatie. De deelnemers dienen zich individueel in te schrijven, met vermelding van naam en speelpartner. Het inschrijfgeld bedraagt € 11,00 p.p.

We beginnen de dag met een gratis kop koffie of thee met daarbij uiteraard een lekkernij. Tussen de middag staat er een heerlijke lunch voor de deelnemers klaar en bij het gezellig samenzijn na afloop lekkere hapjes. Noteer al vast 6 juli met een uitroepteken in je agenda.

We maken er weer een gezellige dag van!!!

De toernooicommissie Gezien, Elly, Jan en Klaas.

Sponsors

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter Volg ons op Instagram

Clubgebouw

TC Eerbeek
Harderwijkerweg 7-A
6961 GG Eerbeek
Tel: 0313 651052

Secretariaat

p/a Honingraat 15
6961 PH Eerbeek
U bevindt zich hier: Home Nieuws Laatste nieuws ‘t Klaas Vos 50+ Toernooi 2018