Tennisclub Eerbeek

Sponsoravond Tennisclub Eerbeek

TC Eerbeek houdt jaarlijks een sponsoravond voor haar sponsoren, doel van deze avond is elkaar ontmoeten en de sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan de vereniging. Elke sponsor had teams aangemeld die op deze avond tennisten en sportief streden om de wisselbeker.


Na het welkomstwoord van de PR & Sponsorcommissie werd in het bijzijn van zijn familie een minuut stilte gehouden voor sponsor en verenigingslid Gert-Jan Scholten die onlangs op veel te jonge leeftijd overleed.

Daarna werden de wedstrijden fanatiek gespeeld en er waren mooie tennis partijen te zien. De inwendige mens werd niet vergeten, alle aanwezigen hebben genoten van een buffet, verzorgd door restaurant – Grand Café De Korenmolen. Aan het eind van de avond werden 2 finales gespeeld. Winnaar van de verliezerspoule is geworden Autobedrijf Wim Mulder ( 2e plaats voor Westerink & Partners), winnaar van de winnaarspoule is geworden De Kroeg uit Loenen ( 2e plaats voor DS Smith). Het was een bijzondere avond met een lach en een traan. Het sponsortoernooi zal volgende jaar wederom georganiseerd worden door TC Eerbeek.Sponsors

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter Volg ons op Instagram

Clubgebouw

TC Eerbeek
Harderwijkerweg 7-A
6961 GG Eerbeek
Tel: 0313 651052

Secretariaat

p/a Vondellaan 53
6961 XD Eerbeek
U bevindt zich hier: Home Nieuws Laatste nieuws Sponsoravond Tennisclub Eerbeek