Tennisclub Eerbeek

‘t Klaas Vos 50+ Toernooi 2019Op 12 juli 2019 is het zover. Dan organiseert TC Eerbeek haar jaarlijkse Klaas Vos 50+ Toernooi. Het belooft deze keer wel een heel bijzonder tennisevenement te worden. Het is namelijk voor de 15e keer in successie dat wij dit altijd weer gezellige, open toernooi op ons prachtig gelegen tennispark “De Veldkant” organiseren. U kunt er op rekenen dat wij voor dit derde lustrumtoernooi alles uit de kast halen om er een gezellige sporthappening van te maken. Elk jaar mag dit toernooi zich in een grote belangstelling verheugen, mede dankzij het gezellige, recreatieve karakter.

We beginnen de dag met koffie of thee met uiteraard een feestelijk gebakje er bij. In de rustpauze om circa 12.30 uur staat er, een door de kantinecommissie bereide heerlijke lunch voor de deelnemers klaar en bij het gezellig samenzijn na afloop bieden wij de deelnemers een uitgebreid scala aan lekkere hapjes aan. Kortom, het belooft een feestelijke tennisdag te worden.

Binnenkort volgt via onze website en nieuwsbrief nadere informatie maar noteer alvast 12 juli 2019 met een uitroepteken in je agenda!

We maken er een feestelijke dag van!!

Vriendelijke groet,

De toernooicommissieSponsors

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter Volg ons op Instagram

Clubgebouw

TC Eerbeek
Harderwijkerweg 7-A
6961 GG Eerbeek
Tel: 0313 651052

Secretariaat

p/a Vondellaan 53
6961 XD Eerbeek
U bevindt zich hier: Home Nieuws Laatste nieuws ‘t Klaas Vos 50+ Toernooi 2019