Tennisclub Eerbeek

't Klaas Vos 50+ Toernooi 2017, inschrijving geopend!

De inschrijving is inmiddels gesloten,  72 deelnemers hebben zich ingeschreven!


Op vrijdag 14 juli 2017 organiseert Tennisclub Eerbeek voor de 13e keer in successie het “Senior Plus Event”, bij ons beter bekend als het


Klaas Vos 50+ Toernooi

Hiervoor kunnen naast TCE-leden ook KNLTB-leden van andere tennisclubs inschrijven. Er wordt gespeeld in de categorieën 5 t/m 9 en uitsluitend gedubbeld (dames-, heren- en gemengd dubbel) met vaste partners. Dit jaarlijkse evenement heeft een recreatief karakter en is bij uitstek een gezelligheidstoernooi. Het mag zich dan ook elk jaar opnieuw in een grote belangstelling verheugen. We beginnen de dag met een gratis kop koffie of thee met daarbij uiteraard een lekkernij. Tussen de middag staat er een heerlijke lunch voor de deelnemers klaar en bij het gezellig samenzijn na afloop lekkere hapjes.

Opgeven doe je door je aanmelding te mailen naar volgend emailadres spe.klaasvos@tceerbeek.nl. De onderstaande gegevens zijn nodig voor de inschrijving:

Je voor- en achternaam
De naam van je tennisvereniging
Je emailadres
Je telefoonnummer
Je speelsterkte In welke categorie wil je spelen: mix/dd/hd
De naam van je vaste partner

N.B. De vaste partner dient zich ook apart in te schrijven! Inschrijfgeld bedraagt 11 euro inclusief de lunch, te voldoen op de dag van het toernooi op 14 juli 2017. (Gaarne contant en gepast betalen). Er zijn 72 deelnemersplaatsen. Sluitingsdatum inschrijving is: 18 juni 2017.


De toernooicommissie
Gezien, Elly, Jan en Klaas.

Sponsors

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter Volg ons op Instagram

Clubgebouw

TC Eerbeek
Harderwijkerweg 7-A
6961 GG Eerbeek
Tel: 0313 651052

Secretariaat

p/a Honingraat 15
6961 PH Eerbeek
U bevindt zich hier: Home Nieuws 't Klaas Vos 50+ Toernooi 2017, inschrijving geopend!