Tennisclub Eerbeek

Senioren

Er worden door de Technische Commissie (TC) allerlei tennisactiviteiten georganiseerd voor de seniorleden van TCE, zoals interne toernooien, open toernooien en KNLTB competities

Aan de interne toernooien kunnen alleen leden van onze vereniging deelnemen. Hieronder vallen het herendubbeltoernooi, het damestoernooi, het openings- en het eindtoernooi.

Elk lid kan ongeacht speelsterkte hieraan deelnemen. Daar naast zijn er de clubkampioenschappen, waar wel op speelsterkte in een poule-systeem wordt gespeeld. Voor de beginnende tennisser wordt er een poule gemaakt, waarbij het meedoen voorop staat. Bovendien biedt het een goede gelegenheid om met andere beginners in contact te geraken.Deze toernooien hebben een recreatief karakter en

Alle informatie omtrent deze activiteiten vindt u vermeld in het clubblad, op onze website en op het mededelingenbord bij de ingang van het clubhuis.

Aan de te organiseren externe toernooien, zoals het Weltevreden Open, de Wintercompetitie, het eindtoernooi Wintercompetitie 50+ en het traditionele ééndaagse 50+ toernooi kunnen ook leden van andere verenigingen deelnemen.

Daarnaast zijn er nog de externe competities. Dat zijn competities waaraan teams van meerdere verenigingen deelnemen en waarbij afwisselend uit en thuis wordt gespeeld. Jaarlijks organiseert de TC een zaterdag- en een zondagtoernooi, een dinsdag- en een woensdagavondcompetitie.

Donderdagavond is van 19.30 uur tot 22.30 uur gereserveerd voor de belavond. Deze is bedoeld om een ieder in de gelegenheid te stellen te tennissen, zonder dat men een afspraak hoeft te maken.

Op onze grasbanen kan het hele jaar door gespeeld worden, op één uitzondering na. Bij de overgangsfase van vorst naar dooi is spelen niet toegestaan. Banen zijn bij opdooi, ijzel of sneeuw niet bespeelbaar. Bespeling kan namelijk beschadigingen (oneffenheden in de toplaag en de fundering) veroorzaken. Als de vorst uit de grond is zijn de banen weer bruikbaar. Dat is één of enkele dagen na de vorst, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Schuif de sneeuw ook niet weg, omdat dan de mat kan worden beschadigd en een ongelijke verderling van het toplaagmateriaal tot gevolg kan hebben.

Bovendien wijzen wij onze leden op de gevolgen van eventuele gladheid van de baan. De uiteindelijke beslissing of er gespeeld kan worden ligt bij de groundsman, eventueel in samenwerking met de TC.

 
 

Sponsors

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter Volg ons op Instagram

Clubgebouw

TC Eerbeek
Harderwijkerweg 7-A
6961 GG Eerbeek
Tel: 0313 651052

Secretariaat

p/a Rentmeesterhof 1
6961 DB Eerbeek
U bevindt zich hier: Home Senioren