TC Eerbeek is een gezellige tennisvereniging. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Na invulling neemt de ledenadministratie contact met je op. Je krijgt dan een bevestiging van inschrijving en de gegevens die we van je in de ledenadministratie opnemen, en na verwerking bij de KNLTB een tennispas.

TC Eerbeek is een deelnemende vereniging Minimabeleid Gemeente Brummen, waarbij een tegemoetkoming van de kosten van het lidmaatschap mogelijk is. Meer info over de criteria, de procedure en de vergoeding vindt u bij Minimabeleid Gemeente Brummen. Wanneer de procedure van de gemeente doorlopen is krijgt u een beschikkingsbrief, en kunt u zich aanmelden bij TC Eerbeek.

Contributie

Senioren (die op 1 januari 22 jaar) zonder afkoop € 185,00 per jaar
Senioren met afkoop van bardienst € 245,00 per jaar
Semi-senioren (die op 1 januari 17 t/m 21 jaar zijn) € 111,00 per jaar
Jeugdleden (die op 1 januari 16 jaar of jonger zijn) € 94,00 per jaar
Winterleden € 129,00 per half jaar, dit is inclusief afkoop bardienst
Inschrijfgeld senioren € 18,00 eenmalig
Inschrijfgeld semi-senioren € 11,00 eenmalig
Inschrijfgeld junioren € 6,00 eenmalig

Een (semi) senior lid (18 jaar en ouder) van TC Eerbeek draait een aantal keren per jaar een bardienst achter de bar van onze kantine (gemiddeld 12 uur per jaar). Leden die per 1 januari van een jaar de leeftijd van 75 jaar of ouder hebben bereikt, krijgen vrijstelling van de bardienstverplichting.

Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk door het sturen van een email naar de ledenadministratie via mailadres: ledenadmin@tceerbeek.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anneke Zomer van de ledenadministratie.

 

 

 

 

Mail Ledenadministratie
Download inschrijfformulier
Download informatie Gezinslidmaatschap